banner564

“Etik dışı bir tutum”

BKP, CTP lideri Talat’ın, ikinci Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ni, makam aracını ve personeli iade etmesini talep etti

“Etik dışı bir tutum”
banner598
Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı Mehmet Ali Talat’ın II. Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ni, makam aracını ve personeli iade etmesini talep etti.
Korkmazhan konuyla ilgili yazılı açıklamasında asgari ücretlilerin, işçilerin, üreticilerin ve dar gelirli kesimlerin çok zor ekonomik şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini söyleyerek, bu şartlar altında Talat’ın ofisini, makam aracını ve personelini tutmaya devam etmesini doğru bulmadığını anlattı.
Korkmazhan, “Sayın Talat, parti başkanlığı yanı sıra II. Cumhurbaşkanı sıfatını, ofis, makam aracı ve personelini kullanacağını söylemektedir. Bu siyasi etik dışı bir tutumdur” dedi.
Geçtiğimiz gün gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısında, Derviş Eroğlu’na III. Cumhurbaşkanı ofisi, makam aracı ve personeli verilmesi kararı alındığını kaydeden Korkmazhan, bu durumu eleştirerek; “Halkın cebinden sağlanan ofis, makam aracı ve personel ile halka rağmen siyaset yapma uygulamasına son verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474