banner564

Evlilik vaadiyle ikinci tecavüz

Mürsel Aydın 75 günlüğüne cezaevine gönderildi

Evlilik vaadiyle ikinci tecavüz
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 2018 yılı Ocak-Haziran ayları içerisinde sosyal medyada tanışıp arkadaş olduğu yaşları 19 ile 20 arasında değişen üç üniversiteli kıza tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklu bulunan Mürsel Aydın hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yaparken yakalanan ve 22 Haziran tarihinden beridir tutuklu bulunan zanlı Aydın dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlı, “Cinsel saldırı, vahim zarar, ciddi darp” suçlarından yargılanmak üzere 75 gün süreyle cezaevine gönderildi. 
Zanlının 1 Ocak 2018 tarihinde Instagram isimli sosyal medya arayıcılığı ile bir seneden beridir tanışıp arkadaş olduğu B.E.’ye Lefkoşa’da Anıt Tepe civarındaki yüksek bir tepede ciddi şekilde darp edip, araç içerisinde tecavüz ettiği öne sürülüyor. Zanlının Şubat ayı 2018 tarihinde ise yine sosyal medyada arkadaş olduğu B.Y. isimli 19 yaşındaki kıza Anıt Tepe yakınındaki yüksek bir tepede araç içerisinde darp edip, tecavüz ettiği, kızlık zarını yırttığı iddia ediliyor. 

6 ayda üç kişiye tecavüz etti
Zanlının evlilik vaadiyle B.Y.yi susturduğu ve konuşmak için buluştuklarında ise ikinci kez tecavüz ettiği ileri sürülüyor. Zanlının 20 Haziran tarihinde yine sosyal medyada tanıştığı E.G. isimli kızı da bir bahane ile evine götürüp darp edip, tecavüz ettiği iddia ediliyor. 
Polisin elinde tecavüzü kanıtlayacak deliller olduğu, mağdur kızların zanlının mesaj ve konuşmalarını kayda aldığı ve bunları polise verdiği öğrenilirken, KKTC’de ilk kez seri tecavüz vakası yaşandı. Zanlı 6 ayda 3 kişiye tecavüz ederek, ilk seri tecavüzcü olarak kayda geçti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473