banner564

“Evrakları hiç görmedim”

Eski kız arkadaşının çalıştığı eve giderek pasaportunu aldığı iddia edilen Durusoy Zengin, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi

“Evrakları hiç görmedim”
banner598
Durusoy Zengin isimli şahıs, eski kız arkadaşına ait evrakları çaldığı gerekçesi ile tutuklandı. İddialara göre zanlı Zengin, eski kız arkadaşının bakıcı olarak çalıştığı eve giderek, ev sahibine kız arkadaşının trafik kazası yaptığını, evraklara ihtiyacı olduğunu söyleyip, Türkmenistan pasaportunu ve okul diplomasını aldı.
10 Aralık tarihinde meydana gelen olayın ardından şikâyet üzerine zanlı önceki gün gözaltına alındı. Hakkında, “Hile ile hırsızlık” suçundan soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yürüten polis, zanlından ifade aldıklarını, ifadesinin araştırılacağını, pasaport ve diplomanın bulunamadığını belirterek, zanlının soruşturma aşamasında 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme, talep edilen 3 gün yerine zanlının bir gün tutuklu kalmasına emir verirken, söz hakkı alan zanlı olayla bağlantısı olmadığını, evrakları hiç görmediğini ve almadığını, evinde yapılan aramada da bir şey bulunmadığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473