banner564

Fehim adam olacak

Cebindeki uyuşturucuyu polise verdi, satıcıyı da ihbar etti

Fehim adam olacak
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün gerçekleşen bir darp meselesi nedeni ile polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere Adli Şube’ye çağrılan Fehim Özuğurlu, kendisine “Üzerinde kanunsuz her hangi bir şey var mı” sorusunu soran polislere cebinde bulunan 2 gram uyuşturucu maddeyi çıkarıp teslim etti. 
Özuğurlu’nun sorgusu sırasında maddeyi satın aldığını iddia ettiği Yiğit Aktoprak’ta polis tarafından gözaltına alındı. Her iki zanlı da dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Eliyle teslim etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Osum, 17 Ekim 2016 tarihinde, bir darp meselesi ile ilgili ifadesine başvurulmak üzere Adli Şube’ye çağrılan zanlının, şüpheli hareketleri nedeni ile polisler tarafından üzerinde kanunsuz bir şey olup olmadığı ile ilgili soru üzerine, sol cebinde bulunan ve kağıda sarılmış olan 2 gram uyuşturucu maddeyi çıkararak polise teslim ettiğini anlattı. 
Zanlının suçunu itiraf ettiğini ve uyuşturucu maddeyi zanlı 2 Yiğit Aktoprak’tan aldığını söylediğini belirten Osum, Aktoprak’ın da tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. Osum, tahkikatın yeni başladığına dikkat çekerek, zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Ben buna uyuşturucu vermedim”
Mahkemede söz alan zanlı 2 Yiğit Aktoprak, “Ben buna uyuşturucu falan vermedim” diyerek suçsuz olduğunu iddia etti. Huzurundaki şahadeti ve beyanı değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474