banner564

Feriha’nın paraları kimde?

Birlikte meyhaneye gittiği arkadaşı Emine’yi; cüzdanını çaldığı gerekçesiyle polise şikayet etti

Feriha’nın paraları kimde?
banner598
Çiğdem AYDIN
Felekten bir gece çalmak için meyhaneye giden 2 arkadaş eğlencenin sonunda karakolluk oldu. İddialara göre, Gönyeli’de faaliyet gösteren Şato Romans isimli meyhaneye eğlenmeye giden Feriha Kutruza, yanında oturan Emine Timel’in çantasından cüzdanını çaldığını öne sürdü. Meyhanede Timel’in üstünü arayan ve çalındığı öne sürülen cüzdanı bulamayan Kutruza polise de haber verdi. 
Meyhaneye giden polis, Emine Timel’i gözaltına aldı. Timel, iddiaları reddederken, Kutruza’nın bir erkekle konuştuğu için kendisini tehdit ettiğini akabinde böyle bir olayın yaşandığını öne sürdü. 

Cüzdandaki bin 800 TL uçtu…
Zanlı Timel soruşturma kapsamında dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada,  zanlı Emine Timel’in 3 Mayıs tarihinde saat 23.45 sıralarında Gönyeli’de faaliyet gösteren Şato Romans isimli meyhanede gerçekleştirilen bir etkinlik sırasında aynı masada yanında oturan Feriha Kutruza’ya ait çantadan içerisinde bin 800 TL para olan cüzdanı çaldığı gerekçesi ile tutuklandığı belirtildi. 
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, şikâyet üzerine zanlının gözaltına alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını ifade etti. 

Polis de bir şey bulamadı
Polis, gözaltına alınan zanlının üzerinde arama yapıldığını, çalındığı iddia edilen cüzdan ile paraların bulunmadığını söyledi. Polis, o gece meyhanede bulunanlardan ifade alacaklarını, soruşturmanın sürdüğünü ifade ederek zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talep edilen süreyi onaylarken, söz hakkı verilen zanlı suçlamaları reddetti. Zanlı, “Feriha Kutruza, meyhanede bulunan bir erkek şahıs ile sohbet ettiğim için beni tehdit etti. Daha sonra tuvalete gitmek için masadan kalkınca peşimden geldi ve cüzdanını çaldığımı söyleyerek, “üstünü arayacağım” dedi. Zorla üstümü aradı, bir şey bulamadı, daha sonra poliste geldi arama yaptı onlarda bir şey bulmadı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474