banner564

Gaz sobası eceli oldu

Arslan Mobilya’nın işçi lojmanında çıkan yangında 31 yaşındaki Şükrü Dağdelen feci şekilde can verdi

Gaz sobası  eceli oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da dün sabah saatlerinde Arslan Mobilya isimli işyerinin lojmanında gaz sobasındaki ateşin yatağa temas etmesi sonucu çıkan yangında 31 yaşındaki Şükrü Dağdelen, feci şekilde can verdi. Yangın esnasında lojmanda bulunan 46 yaşındaki Ahmet Arı ise yoldan geçen vatandaşların yardımı ile kurtulmayı başardı.
Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre, Asiler Yolu üzerinde bulunan “Arslan Mobilya” isimli işletmeye ait lojmanda kalan 31 yaşındaki Şükrü Dağdelen ile 46 yaşındaki Ahmet Arı, ısınmak amacı ile gaz sobasını yaktıktan sonra uykuya daldı. 
Gaz sobasından çıkan ateşin yatağa temas etmesi sonucu saat 03.00 sıralarında yangın çıktı.
Yangını fark eden 46 yaşındaki Ahmet Arı can havliyle yataktan fırlayarak ikametgahın çıkış kapısına doğru gitti. 
Arı, o esnada yoldan geçmekte olan gençlerin de yardımı ile camları kırarak dışarı çıkmayı başardı. Ancak aşırı duman nedeni ile kendinden geçen talihsiz genç Şükrü Dağdelen, alevlerin arasında kalarak feci şekilde can verdi.

İtfaiyenin uğraşları sonuç vermedi
Yoldan geçen gençlerin ihbarı doğrultusunda hızlı bir şekilde olay yerine giden Gazimağusa İtfaiye Şube ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. Yangının sönmesinin ardından ikametgahın yatak odasına giren ekipler, 31 yaşındaki Şükrü Dağdelen’in yanmış bedeni ile karşılaştı.

Birini çıkardık, diğerini kurtaramadık
Yangın esnasında yoldan geçmekte olan ve Ahmet Arı’nın da kurtulmasında önemli rol oynayan gençler, “Yoldan geçiyorduk, alevleri gördük ve kapı arkasında birinin şiddetli şekilde öksürdüğünü duyduk, camı kırarak dışarı çıkmasına yardım ettik, ancak içerdeki diğer şahsı kurtaramadık” şeklinde konuştu.

Polis inceleme yaptı
Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, yangının çıktığı evi kordon altına alarak detaylı şekilde inceleme yaptı. 
Olay Yeri İnceleme uzmanları, ikametgah içerisinde inceleme yaparak delil topladı. Talihsiz genç Şükrü Dağdelen’in cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından evden çıkarılarak Gazimağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Otopsi yapıldı
Şükrü Dağdelen’in otopsisi dün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Otopsi sonucu talihsiz gencin yanarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Aslen Türkiye’nin Mersin ilinden olan Şükrü Dağdelen, “Arslan Mobilya” isimli işletmede çalışıyordu. Ekmek parasını kazanmak için geldiği ülkemizde hayatını kaybeden Şükrü Dağdelen’in vedası başta ailesi ve işletme sahipleri olmak üzere tüm Mağusa’yı yasa boğdu. Talihsiz gencin cenazesinin memleketine gönderileceği bildirildi.

Ahmet Arı’nın hayati tehlikesi yok
Diyalog muhabirinin polisten elde ettiği bilgiye göre yangın esnasında evden çıkmayı başaran Ahmet Arı’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473