banner564

Gelecek emin ellerde

Gençlerin Kıbrıs konusunda hazırladığı panelden dolayı duygulandığını belirten Özgürgün, emeği geçen herkesi yürekten kutladı

 Gelecek emin ellerde
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gençlik Kolları, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde “Kıbrıs” konulu panel düzenledi. 
Panelde UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün ve eşi Dilek Özgürgün, UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, milletvekilleri Zorlu Töre ve Hasan Taçoy, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ile Kadın Kolları Başkanı Nükte Olgun da hazır bulundu.
Panelde bir konuşma yapan UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgügün, gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın hemen sonrasında Kıbrıs konusunda hazırladığı bu etkinlikten dolayı duygulandığını belirterek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm gençlik kolları örgüt başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer emeği geçenlere teşekkür etti. Özgürgün, bu etkinliğin kendisinin Dışişleri Bakanı olduğu dönemlerde 30’dan fazla üniversitede verdiği konferansların temeli niteliğinde olduğunu kaydetti.

Oğuz: Onur ve gurur duydum
UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz da yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ndan birkaç gün sonra, Ulu Önder Atatürk’ün Türk Gençliği’ne armağan etmiş olduğu bu anlamlı günün hemen ertesinde UBP gençliğini bu güne ne kadar önem verildiğini göstermek için düzenlediği bu etkinlikten dolayı kutladığını belirterek, şöyle dedi:

“Bu tabloyu görünce KKTC’nin bir ferdi olarak onur ve gurur duydum. KKTC’nin geleceği için gerçekten UBP olmazsa olmazdır! Bugün 5 ilçeden gençlik kolları büyük uğraş vererek bu etkinliği düzenlemiştir. Biz gençlerimizin, KKTC’ni ileride en üst seviyeye çıkaracağına inanıyoruz. Asıl hedef; KKTC’nin geleceğinde, gelişiminde söz sahibi olmaktır. KKTC’ne ileride sahip çıkacak genç nesiller yetiştirmek amacındayız ve gençlerimizin bu çalışmalarını yürekten kutluyorum.”
Konuşmalardan sonra, UBP Lefkoşa Gençlik Kolları Başkanı Av. Saffet Nadiri, UBP Gazimağusa Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Tabelleşol, UBP Girne Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Ayrılmazkardeşler, UBP Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Cemal Adımlı ve UBP İskele Gençlik Kolları Başkanı Halil Çakaloğlu birer sunum yaparak, Kıbrıs’ta geçmişten bugüne kadar neler yaşandığını anlattılar.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474