banner564

‘Gelecek parlak’

İŞAD Yönetimi “Ülke ekonomisine muazzam katkıları’ nedeniyle NET Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk’a Onursal Üyelik belgesi takdim etti

‘Gelecek parlak’
banner598

 Serdar ŞENGÜL

Enver Mamülcüoğlu Başkanlığı’ndaki İş İnsanları Derneği (İŞAD) Yönetim Kurulu üyeleri,  NET Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk’a ‘Onursal Üyelik’ belşgesi takdim etti.
   Ziyarette konuşan dernek başkanı Enver Mamülcü, Besim Tibuk’a ülke ekonomisine yapmış olduğu büyük katkılarından dolayı teşekkür etti.
   Mamülcü “Sizi KKTC’nin yurt dışındaki aynası olarak görüyoruz. Ülkeye yapmış olduğunuz muazzam katkılardan dolayı teşekkür ediyor, ayrıca yatırımlarınız sayesinde turizmindeki geleceğimizin çok parlak olduğuna inanıyoruz” dedi. 
   Mamülcü bu söylemlerinin bütün üyelerinin fikirlerinin yansıması olduğunu belirterek “Bu büyük yatırımlar sayesinde yarınlar çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Tibuk: İngiltere’deki Kıbrıslı Türkleri adaya çekmeliyiz 

  Kuzey Kıbrıs’taki Merit otellerinin sahibi Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk ise ziyaretlerinden dolayı Mamülcü ve ekibine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.
   Tibuk; KKTC’nin ekonomik açıdan kalkınabilmesi için İngiltere’deki Kıbrıslı Türklerin yatırıma teşvik edilmesinin önemine dikkat çekti ve İŞAD’ın bu konuda aktif rol üstlenmesini önerdi.
   Kuzey Kıbrıs’ın çok güzel bir ülke olduğunu belirten Tibuk, özelleştirme çalışmalarına KKTC’deki yerel şirketlerin katılmasının faydalı olacağını kaydetti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

DOSTLAR KIRAATHANESİ.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474