banner564

Geride iki yetim kaldı

Diyabet hastası olan 39 yaşındaki Hasan Dede Zararsız, sabaha karşı aniden fenalaşarak hayatını kaybetti

Geride iki  yetim kaldı
banner598
Ergün YAHAT
Gazimağusa’ya bağlı Güvercinlik köyünden, dün sabah saatlerinde gelen acı haber tüm bölgede üzüntü yarattı. Güvercinlik köyünde bulunan evinde, dün sabah 02.00 sıralarında aniden fenalaşan 39 yaşındaki Hasan Dede Zararsız, genç yaşta yaşama veda etti. 
Polis tarafından yapılan açıklamaya göre müteveffanın cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucu, ölüm sebebinin “diyabet hastalığı ile yaygın akciğer enfeksiyonuna bağlı olarak gelişen solunum yetmezliği” olduğu tespit edildi. 
Son yıllarda diyabet hastalığı ile mücadele ettiği belirtilen Hasan Dede Zararsız, evli ve 2 çocuk babasıydı. Serbest meslekle uğraşan Zararsız, köylüleri tarafından da sevilen biriydi. Polisin soruşturması sürüyor.

8 ay önce şeker komasına girmişti
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, 8 ay önce şeker komasına girmiş ve uzunca bir süre Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavi görmüştü.
Umutların tükendiği ve artık kurtarılamaz dendiği bir dönemde Zararsız, hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kazanarak taburcu edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473