banner564

Geride üç öksüz kaldı

Aracının direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçen 35 yaşındaki Bedri Gümüş hayatını kaybetti, eşi yaralandı

Geride üç öksüz kaldı
banner598
Melin DOBRAN
Yedidalga’da dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 35 yaşındaki Bedri Gümüş, hayatını kaybetti.  Gümüş’ün vedası ile birlikte 2018 yılında ilk 18 gününde trafiğe kurban gidenlerin sayısı 4’e yükseldi. 
Elde edilen bilgiye göre, Sevinç-Bedri Gümüş çifti, Türkiye’den Kıbrıs’a yaklaşık 10 sene önce yerleşti. Adada çalışma izni ile bulunan Gümüş ailesinin, Yedidalga’da tarım sektöründe işçi olduğu öğrenildi. 
Gümüş ailesinin yaşadığı acı olay, bölgede büyük üzüntü yarattı. Baba Bedri Gümüş’ün talihsiz kazada hayatını kaybetmesinin ardından, geriye gözü yaşlı bir eş ve 3 evlat kaldı.

Virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti
Polisten alınan bilgiye göre, Yedidalga’da Ecevit Caddesi üzerinde, Bedri Gümüş (E-35),  yönetimindeki EN 444 plakalı araç ile Gemikonağı istikametinden Yedidalga’ya doğru seyrettiği sırada, sola meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, yolun sağına geçerek, o esnada karşı istikametten gelen ve Halil Altunel (E-40), yönetimindeki KR 814 plakalı van araç ile çarpıştı.

Yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı
Kaza sonucu EN 444 plakalı araç sürücüsü Bedri Gümüş ağır, aynı araçta yolcu olarak bulunan eşi Sevinç Gümüş (K-37), İslim Kötüz (K-33) ve Sibel Kötüz (K-5), hafif yaralanarak Cengiz Topel Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazazedeler, yapılan ilkyardım tedavisinin ardından, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Bedri Gümüş, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474