banner564

Girdiği havuzda rahatsızlanarak hayatını kaybetti

DAÜ’den mezun olan ve yıllar sonra tatil için Kuzey Kıbrıs’a gelen 46 yaşındaki Ufuk Olkun, yüzmek için girdiği havuzda rahatsızlanarak hayatını kaybetti

Girdiği havuzda rahatsızlanarak hayatını kaybetti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da dün saat 13.00 sıralarında, Arkın Palm Beach Otel’in havuzunda yüzdüğü esnada rahatsızlanan 46 yaşındaki Ufuk Olkun yaşamını yitirdi.  Talihsiz adamın yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması veya kalp krizi nedeni ile öldüğü tahmin ediliyor. 
Diyalog muhabirinin olay yerinden elde ettiği bilgilere göre, öğle saatlerinde havuza giren Ufuk Olkun’u otelin diğer müşterileri en son suyun altında yüzerken gördü. Daha sonra suyun yüzeyinde hareketsiz bir biçimde görülen Olkun, otelin güvenlik görevlileri tarafından havuzdan çıkarıldı. Otelde tatil amaçlı bulunduğu öğrenilen bir kardiyolog uzmanı doktor da Olkun’a müdahale etti ancak müdahaleler yetersiz kaldı.
Olay yerine gelen ambulansta bulunan sağlık ekipleri de Ufuk Olkun’un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yıllar sonra tatil için geri döndü
Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduğu öğrenilen talihsiz adam, yıllar sonra eğitim gördüğü Kuzey Kıbrıs’a tatil amaçlı gelmişti.
Aslen Ankaralı olan ve İstanbul’da ikamet ettiği öğrenilen Olkun 30 Ağustos günü Kuzey Kıbrıs’a giriş yapmış ve tatil için oteline yerleşmişti.
 Olkun’un ölüm nedeni bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Olkun’un cenazesinin otopsinin ardından Türkiye’ye gönderilmesi bekleniyor. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474