banner564

Gönüllü yardım

Kıbrıs Eğitim Sevdalıları Derneği, Gazimağusa Meslek Lisesi’ndeki bir sınıfın araç ve gereçlerini yeniledi

Gönüllü yardım
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Kıbrıs Eğitim Sevdalıları Derneği, Gazimağusa Meslek Lisesi’ne yardımda bulundu. Okuldaki bir sınıfın eskimiş araç – gereçlerini baştan aşağı yenileyen Dernek Başkanı Mehmet Bal, amaçlarının ülkedeki eğitime katkı sağlamak olduğunu söyledi
Yardım hakkında Diyalog’a açıklama yapan Bal, geçmiş yıllarda birçok okula yardım yaptıklarını kaydetti. Geçen yıl Karpaz bölgesindeki bazı okullara yardım yaptıklarını aktaran Mehmet Bal, Gazimağusa Meslek Lisesi’ne 30 adet sıra ve masa ve 1 adet yazı tahtasını hediye ettiklerini ifade etti. 

Yardımlarımız sadece eğitimle sınırlı değil 
Dernek olarak sadece eğitim alanında yardım yapmadıklarını diğer alanlarda da pek çok yardımlarda bulunduklarını kaydeden Bal, kurban bayramında 600 aile ye 5’er kilo et yardımında bulunacaklarını açıkladı. 
Gazimağusa’ daki yetimlere kıyafet ve gıda yardımı yaptıklarını da ifade eden Bal, yardımlarda bazı iş adamlarının da kendilerine yardımcı olduklarını ifade etti.
Kimse Yok mu Derneği’nin KKTC temsilcisiyiz 
İhtiyaç sahiplerine yardım yapan “Kimse Yok Mu Derneği ile protokol imzaladıklarını belirten Bal, konu derneğin kendilerini Kıbrıs temsilcisi olarak gördüğünü ifade etti. 
Güvensoy: Eğitime katkı her kesimine fayda sağlar
Gazimağusa Meslek Lisesi Müdürü Redif Güvensoy ise yaptığı açıklamada,  eğitime yapılan her katkının toplumun tüm kesimine fayda sağlayacağına işaret etti. Güvensoy, okula katkıda bulunan Kıbrıs Eğitim Sevdalıları Derneğine teşekkür ettiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473