banner564

Gülle: Sağlıklı beslenin!

Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Yönetim Kurulu’nu kabul eden Sağlık Bakanı Gülle’den halka çağrı:

Gülle: Sağlıklı beslenin!
banner598
Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği’nin yeni Yönetim Kurulu’nu kabul etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Gülle; kabulde yaptığı konuşmada, sağlıklı ve doğru beslenme konusunda farkındalık yaratabilmek için diyetisyenlere önemli görevler düştüğünü dikkat çekerek, halka “Sağlıklı beslenin, hareket edin, mutlu yaşayın “çağrısında bulundu. 
Diyetisyenler Birliği’nin genç ve dinamik yeni yönetim kurulunu tebrik eden Bakan Gülle, birliğin, sağlıklı ve doğru beslenme konusunda toplumda farkındalık yaratılmasına yönelik daha görünür ve aktif olması gerektiğini söyledi.

“Toplumu beslenme konusunda eğitmeliyiz”
 “Toplumu, özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi doğru beslenme konusunda eğitmeliyiz. Bunun evlerimizde, okullarda, toplu yaşanan ve yemek yenen mekânlarda, otel ve restoran gibi yerlerde uygulanmasını sağlamalıyız” diyen Gülle, Sağlık Bakanlığı’nın başta Diyetisyenler Birliği olmak üzere diğer ilgili paydaşlarla işbirliği yaparak çeşitli projeleri hayata geçirme yönünde samimi olduğunu belirtti.

Ağören: Güzel projelere imza atmak isteriz
Bakan Gülle’den sonra konuşan Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören de, genç ve çok heyecanlı bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirterek, yeni dönemde Sağlık Bakanlığı’nın da desteğiyle güzel projelere imza atmayı istediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474