banner564

Gündem iç siyaset

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği, 4 dönümlük arazi tahsisi için teşekkür etti, Özgürgün Meclis’teki kadın sayısının artmasını istedi

Gündem iç siyaset
banner598
Başbakan Hüseyin Özgürgün, dün Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği’nden bir heyeti kabul etti.
Kabulde yaptığı konuşmada, Başbakan Hüseyin Özgürgün, ülkenin dört bir yanında kadınların faaliyet ve üretimlerine tanık olduğunu, kadınlar ne kadar öne çıkarsa o kadar ileri gidilebileceğine ve çağdaşlık düzeyinin yükseleceğine inandığını söyledi.
Kadın bürokrat sayısının erkeklerden fazla olduğu ve bunun memnuniyet verici olduğunu kaydeden Özgürgün, bu oranın Meclis’e yansımadığını, Meclis’teki kadın milletvekili sayısının artması gerektiğini belirtti.
Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği’ne çalışmalarında başarılar dileyen Başbakan Özgürgün, “Çalışmalarınız hangi boyutta olursa olsun ülkeye verdiği fayda çok önemli” dedi.
Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Hayriye Tokyay ise kadınlar ve gençlerle ilgili sosyal sorumluluk projeleri bulunduğunu ve spor tesisi yapmak için dört dönümlük yer aldıklarını ve kaydetti. 
Tokyay, Mormenekşe’deki projelere katkı sağlayan Başbakan Özgürgün’e teşekkür ederek, kendi el emeklerinden yaptıkları koza işi tabloyu da hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473