banner564

Gündemde tutuyor

Kılıçdaro_lu, ayakkabı kutusunda 4.5 milyon doların neden saklandı_ını sordu

Gündemde tutuyor
banner598

   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla yasal olarak bazı dinlemelerin yapıldığını belirterek, "Urla'daki villaların nasıl yapıldığı, iş adamının kaymakamı nasıl görevlendirdiği, sit alanına yapılan kaçak yapıların yıkılması için valinin yasal görevini yaparken nasıl Diyarbakır'a sürgün edildiğini artık hepimiz biliyoruz" dedi.

   Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşmasına başladığı sırada, salondaki bir grup partili, yerel seçimler için belirlenen adaylarla ilgili tepki gösterdi.

   Gruptaki bir kişinin bağırarak tepkisini sürdürmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Parti kültürünü benimsemeyen, genel başkanın sözünü kesen, derhal burayı terk etmelidir. Çıkarın dışarıya" dedi.Kılıçdaroğlu, kürsüye yumruğunu vurarak, "Kim ne derse desin, partide gençlerin ve kadınların önünü açacağım. 'Ben olmazsam CHP olmaz' zihniyetini ortadan kaldıracağım. CHP varsa herkes için var. 'Ben varsam CHP...' yok, Biz varsak CHP var" diye konuştu. 

   Kılıçdaroğlunun sözleri üzerine, söz konusu kişi salondan çıkarıldı. Salonda bulunan diğer dinleyiciler ise "Başbakan Kemal" diye slogan attı.

 

İhale nasıl verildi

 

   Kılıçdaroğlu daha sonra, sinevizyon üzerinden, bazı telefon kayıtlarını dinletti. Söz konusu kayıtların tamamının mahkeme kararıyla tespit edilen dinlemelerden oluştuğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Yasa dışı dinleme söz konusu değil. Yasa dışı dinlemelerle zaten bizim işimiz olmaz. Devletin resmi kayıtlarına girmiş olan ve bugüne kadar ısrarla dillendirdiğimiz halde Recep Tayyip Erdoğan ve tayfasının görmezden geldiği dinlemeler. Urla'daki villaların nasıl yapıldığı, iş adamının kaymakamı nasıl görevlendirdiği, sit alanına yapılan kaçak yapıların yıkılması için valinin yasal görevini yaparken nasıl Diyarbakır'a sürgün edildiğini artık hepimiz biliyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 05:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473