banner564

Güneyde, ‘Silahlı Adalet Grubu’ kuruld

Güneyde, ipotekli malların satışını önlemek amacıyla ‘Silahlı Adalet Grubu’ kuruldu

Güneyde, ‘Silahlı Adalet Grubu’ kuruld
banner598
   Güney Kıbrıs’ta, ipotekli malların yarı fiyatına satışını önlemek amacıyla ‘Silahlı Adalet Örgütü’ kuruldu.
   Söz konusu örgüt, Rum siyasi parti başkanlarını ve milletvekillerini tehdit ederek, ipotekli malların satışıyla ilgili yasanın meclisten geçmesi halinde tümünü öldüreceğini açıkladı. 
   Simerini gazetesi  “Açık Artırma Usulü Satış İçin Kan İle Tehdit Ediyorlar... Kendilerine ‘Silahlı Adalet Grubu’ Diyorlar” başlıklı manşet haberinde son günlerde Rum siyasi parti başkanlarının, ipotekli malların açık artırma usulü satışı konusunda tehdit eden yeni bir örgütün varlığından söz etti. Örgütün “Son Uyarı” başlığını taşıyan bir mektupla, milletvekillerini tehdit ettiği belirtildi.
   Gazete siyasi partileri ve milletvekillerini, ilgili yasanın meclisten geçmesi halinde kan dökmekle tehdit eden grubun “açık artırmada satılacak her konutun bedelini bir milletvekili veya bir bankacı ödeyecek” dediğini aktardı.

“Bedel ödemeye hazır olun...” 
   Gazete, mektubun içeriğini de şöyle aktardı: 
   “Özellikle ‘birinci konutlarla’ (ailenin halen içerisinde yaşamakta olduğu konut) ilgili açık artırma usulü satış yasasının meclisten geçmesi halinde siyasi parti başkanları ve milletvekilleri, bedel ödemeye hazır olmalıdır.
   Biz terörist veya katil değiliz ancak mallarımızı ve çocuklarımızın geleceğini sonuna kadar savunmak için gerekirse terörist de katil de olmaya hazırız. Onca emekle inşa ettiğimiz evlerimiz bizim için kutsaldır, dokunulmazdır. Sizin hatalarınızı ve bankaların yediklerini asla biz ödemeyeceğiz. Partinizden herhangi bir milletvekili yasa lehinde oy verir veya oylamaya katılmazsa bunun bedelini de öder, çünkü oylamaya katılmamak kabul etmek anlamına gelir. 

“Tanrı’ya yemin ettik”
   Açık artırmada satılacak her konutun bedelini bir milletvekili veya bankacı ödeyecek. Bizim acelemiz yok. Bu söylediğimiz, ne kadar zaman geçerse geçsin, gerçek olacak. Bu konuda halen Tanrı’ya yemin ettik. Her milletvekili, siyasi veya bankacıya, nereye giderse gitsin, günde 24 saat bir ordu eşlik etmeli, uykuları kaçacak. Hain damgasıyla yaşayacakları için ömür boyu korkacaklar. Saklanacak yer bulamayacaklar. Hepsinin bir ailesi var. Biz uygun anı bekleyeceğiz, bir yerde hata yapacaklar. 
   Bankacıların eline silah vermeyin, özellikle de açık artırmada satış silahı vermeyin çünkü namlusu size çevrilecek. Devletin normal işlemesi ve kan dökülmemesi sizin elinizdedir. Başınızı eğmeyin, sömürgeci Troyka’ya hayır deyin. Halkın mallarını koruyamazsanız, istifa edin çünkü temsil etme itibarına sahip değilsiniz.”

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 10:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

CIA ve mi6 dallamalari

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474