banner564

‘Güven kazandınız’

Özgürgün, Diyalog gazetesi ve Diyalog TV’nin başarılarını kutladı

‘Güven kazandınız’
banner598
Diyalog Gazetesinin ikinci, Diyalog TV’nin de birinci kuruluş yıldönümü, 4 Aralık tarihinde Merit Lefkoşa Otel’de düzenlenecek resepsiyon ile kutlanacak. 
Resepsiyona davet maksadıyla Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar, Diyalog TV Müdürü Sezgin Madencioğlu ve Haber Müdürü Aytuğ Türkkan, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ü ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Reşat Akar, siyasi partiler de dâhil toplumun her kesimi ile daha sıkı bir diyalog oluşturma çabası içinde olunduğunu söyledi. Özgürgün’ü 4 Aralık’ta yapılacak olan geceye davet eden Akar, kısa zamanda büyük yol alan kurumun, durmadan yoluna devam edeceğini ve çizgisini hiçbir zaman bozmayacağını vurguladı.
UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün de Diyalog Gazetesi ve Diyalog TV’yi takdir ve dikkatle izlediğini belirtti.
Özgürgün, şunları kaydetti: 
“Bizim ülkemizde basın gerçekten çok önemli bir rol oynuyor. Ülkenin demokratik yaşantısında birçok gazete ve televizyon, demokratik toplum yapısı içerisinde faaliyet gösteriyor. Diyalog’ta benim dikkat ve takdirle izlediğim, gerek gazete, gerek görsel basında çok önemli bir yol kat etmiş ve çok önemli bir yer tutmuştur. Kısa süre içerisinde halkın güven ve takdirini kazandınız. Ben de sizleri bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutlar, başarılarınızın devamını dilerim”

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473