banner564

Güzel işler başarıldı

100. Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü’nden, Reşat Akar’a ‘Lefkara’ hatırası

Güzel işler başarıldı
banner598

   Sema Çakmak başkanlığındaki 100. Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü yönetimi Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret ederek, hayır işleri için yürütülen çalışmalara verilen destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.

   Görüşmede konuşan Kulüp Başkanı Sema Çakmak, etkinlikleriyle ilgili bilgiler aktardı. Çakmak dün ziyaret ettikleri  Merkezi Cezaevi’ne kitap, Onkoloji Hastanesi’nin çocuk bölümüne de yorgan bağışladıklarını anlatarak, çalışmalarının devam edeceğini kaydetti. Çakmak, Reşat Akar’a kulübe verdiği desteklerden ötürü de teşekkürlerini sundu.
    Kulüp eski Başkanı Selda Şafak da Diyalog Gazetesi’nin katkılarıyla“100 Çocuk da Sen Giydir” kampanyası düzenlediklerini hatırlatarak, Akar’ın katkılarından dolayı 100 değil 200 çocuk giydirildiğini belirtti, Akar’a teşekkürlerini sundu.
   Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da, Karpaz bölgesinin daha çok yardımlaşmaya ihtiyacı olduğunu kaydetti. Akar, şunları söyledi: 
   “Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Kıbrıs Türk halkını tanıyanlar bilecek, bizim halkımız ufacık ilgiden bile çok mutlu olabilen bir halktır. Bu geçmiş yılların yarattığı sıkıntılı günlerin yarattığı bir psikolojik durum vardır halkımızın üzerinde. Hep mağduriyet yaşamış yıllarca hakkını alamamış insanlar dolayısıyla böyle ufak tefek görünse bile yardımlaşma kampanyaları onlarla birlikte olduğumuzu göstermek gerçekten halkımızı sevindiriyor, mutlu ediyor. Biz de bundan çok mutlu oluyoruz. Sizin faaliyetlerinizi de yakından izliyorum çok güzel çalışmalarınız var. Karpaz bölgesi zaten ülkemizin en ihmal edilmiş bölgesidir. Yıllarca siyasilerin gitmediği ilgilenmediği bakımsız bıraktığı bir bölgemizdir. Bu bölgenin daha çok yardımlaşmaya ihtiyacı vardır. Tabi adamızın birçok bölgesinde de çeşitli sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Bunları asgariye indirmek, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz. Ben sizlere başarılar dilerim.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473