banner564

Güzelyurt Çarşısı’nda şenlikli yürüyüş

Güzelyurt Çarşısı’nda bando mızıka eşliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, Sibel Siber ve çok sayıda CTP’li katıldı

Güzelyurt Çarşısı’nda şenlikli yürüyüş
banner598
CTP Güzelyurt İlçe Örgütü, önceki gün Güzelyurt çarşısında, Partinin Cumhurbaşkanı adayı, Meclis Başkanı Sibel Siber için yürüyüş düzenledi.
CTP-BG’den verilen bilgiye göre, Güzelyurt Çarşısı’nda bando mızıka eşliğinde gerçekleştirilen şenlikli yürüyüşe CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Maliye Bakanı Zeren Mungan, CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, MYK üyeleri, Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, CTP-BG Güzelyurt İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve yaklaşık 300 kişi katıldı. 
Yürüyüş esnasında Güzelyurt halkını selamlayan CTP-BG adayı Sibel Siber, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Güzelyurt’taki geniş katılımlı çarşı yürüyüşünün tamamlanmasının ardından Siber, Güzelyurt Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. 

Girne’de Siber için bir araya geldiler
CTP Girne İlçe Örgütü önceki gün akşam düzenlediği etkinlikte Girneli partililer ve destekçilerini bir araya getirdi. 
CTP’den yapılan açıklamaya göre 19 Nisan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir hafta kala Dome Otel’de gerçekleştirilen gecede Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Genel Başkan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile parti üst düzey yöneticileri de yer aldı.
Gecede bir konuşma yapan Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber bir hafta sonra gerçekleştirilecek seçimin, geleceğin, barışın, çözümün, yeni bir anlayışın seçimi olacağını kaydetti. 
CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da yaptığı konuşmada bu seçimin ülkenin geleceğiyle ilgili kaderini belirleyecek bir seçim olduğunu; CTP’nin bu ülkede demokrasiyi, halkın yaşam kalitesini geliştirmeyi amaçlama yanında Kıbrıs sorununu çözme gibi bir hedefi olduğunu söyledi. 
2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da konuşmasında Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun güven vermediğini ve birinci turdan teslim olacak gibi göründüğünü savundu. “Bunu bir dilek, bir temenni olarak söylemiyorum bu gerçek bir görüntüdür" diyen Talat, CTP’nin bu dönemde çok büyük görevleri olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473