banner564

Güzelyurt’un en acı günü

Estetik ameliyatı olduğu esnada hayatını kaybeden 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Anıl Aktunçlar’ın cenaze töreninde gözyaşları dinmedi

Güzelyurt’un  en acı günü
banner598
Melin DOBRAN
Güzelyurt’ta ikamet eden ve estetik ameliyatı olduğu sırada hayatını kaybeden Anıl Aktunçlar, dün son yolculuğuna uğurlandı. Beklenmedik bir şekilde hayata veda eden 38 yaşındaki Aktunçlar, evli ve iki çocuk annesiydi. Güzelyurt’un tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Aktunçlar’ın zamansız vedası, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Katılımın yoğun olduğu cenaze töreninde gözyaşları dinmedi. 
Aktunçlar’ın cenazesi, dün Güzelyurt Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Yuvacık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sonuçlar çıktığında kamuoyu bilgilendirilecek
Yapılan açıklamada, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için otopsi sırasında alınan çok kapsamlı doku, kan ve mesane yıkama suyu örnekleri ile birlikte toksikoloji örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas kurulu başkanı ile görüşülüp İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verilmişti. Öte yandan Sağlık Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği, hayatını kaybeden hastayla ilgili vakanın aydınlatılması ve kesin sonuca en erken zamanda ulaşmak için gerekli tüm işlemleri başlattıklarını; kesin sonuçlara ulaşıldığında kamuoyunun bilgilendirileceğini açıklamıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473