banner564

Hakkında şikâyet yok

Kız arkadaşını bıçakladığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı Hüseyin Hazar teminatla serbest kaldı

Hakkında şikâyet yok
banner598

 Girne’de meydana gelen olayda tartıştığı kız arkadaşını banyoda bıçakladığı iddiasıyla tutuklanan Hüseyin Hazar dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Zanlı soruşturmanın tamamlanmasının ardından teminat duruşmasına çıkarıldı. Olayda yaralanan Valentina Özkır’ı taburcu olduğu ve polise giderek şikayetçi olmadığını belirttiği açıklanırken, zanlı Hazar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.
Olayla ilgili soruşturmayı yapan polis, Girne’de Mersin Caddesi Kavaz Sitesi’nde  zanlı ile kız arkadaşı Valentina Özkır arasında tartışma yaşandığını ve zanlının Özkır’ı banyoda göğsünden bıçakla iki kez yaraladığını kaydetti.  Zanlının, Özkır’ı Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne götürdüğü ve doktor ve hemşireyi ikna ettikten sonra hastaneden ayrılıp Özkır’ın kız kardeşini almak için havaalanına gittiğini kaydeden polis, zanlının yolcu karşılarken yakalandığını ifade etti.  

Şikayetini geri çekti
Polis, Özkır’ın sabah saatlerinde taburcu olarak Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de ek ifade vererek, şikâyetini geri çektiğini ifade etti. 
Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının davası görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davası görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 5 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kefilin imza edeceği 50 bin TL kefalet ve 100 bin TL şahsi kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474