banner564

‘Halk fakirleşti’

UBP Genel Başkanı Tatar, hem devletin, hem vatandaşların ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi

‘Halk fakirleşti’
banner598

   UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, devletin ve halkın çok ciddi tehditler ve sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu, Kıbrıs konusunda yeni Rum oyunları ile yüz yüze gelindiğini söyledi.

   Ekonominin dibe vurduğunu, Türkiye ile ekonomik işbirliği protokolü imzalanamadığını, halkın fakirleştirğini, hükümetin devlet çalışanlarına hak ettiği Hayat Pahalılığı miktarını ödememek için Anayasa’ya aykrı şekilde Yasa Gücü’nde Kararname çıkardığını belirten Tatar,  Ombudsman’ın buna karşı çıktığını anlattı.
    UBP’den yapılan açıklamaya göre Tatar dün İskele İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan yaptığı açıklamada, Genel Başkan Ersin Tatar’ı aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.
Tatar da, İskele İlçe binasında yaptığı konuşmada, halkın içinden geldiğini, halkla birlikte olmaya devam edeceğini ifade etti ve kurultay sonrasında herkesin bir arada hareket etmekte olduğuna dikkati çekti.
Ersin Tatar konuşmasına devamla şunları söyledi:
“Gelsinler, bu salonlarımıza sığmayan kalabalığı görsünler. Gelsinler bizim gücümüzün ne olduğunu görsünler. İşte UBP’nin gücü. Bizim gücümüz halktır. UBP’nin gücü demek halkın gücü, KKTC’nin gücü demektir. Biz biriz, beraberiz derken laf ola konuşmuyoruz. Benim için UBP’lilerin tümü dostumdur, kardeşimdir, partilimdir. Tümünü kucaklamak, tümü ile beraber yürümek benim başlıca görevimdir. Tüm UBP yöneticileri aynı anlayışla hareket etmelidir. Bizim için esas olan ülkeye, halka, devlete hizmettir. Bu yolda ilerlerken bizi tökezletecek, bize sıkıntı yaratacak herşeyden kaçınmalıyız. Herkesten rica ediyorum. Eğer şu veya bu şekilde biri ile sorunu olan varsa lütfen bunu artık geride bıraksın. Geride bırakmanın yolunu bulsun.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474