banner564

Halka güveniyor

Özersay, “Hiçbir aday benimle ikinci tura kalmak istemez” dedi

Halka güveniyor
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, bölge ve köy ziyaretleri çerçevesinde önceki gün Alayköy, Yiğitler, Mehmetçik, Dilekkaya, Topçuköy ve Gazimağusa’yı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Özersay ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, halkın sağduyusuna güvendiğini ve bu seçimi kazanacağına inandığını dile getirerek, şöyle dedi:
“İkinci tura kalamayacak adaylara ilk turda verilen desteğin bana kayacağını düşünüyorum. Vatandaştan edindiğim izlenim de budur.
Bugün bir başka adaya destek olacak olan vatandaşlar dahi gönlündeki aday olduğumu söyleyebiliyor ve kendi adayı ikinci tura kalmaz ise, oyunu bana vereceğini net şekilde çekinmeden ifade ediyor.Toplumun çok farklı kesimlerine, siyasi görüşü ya da partisi ne olursa olsun, bulunduğu bölge ne olursa olsun, gelir düzeyi ve yaşı ne olursa olsun hitap edebiliyorum, bunu gözlemliyorum. Bu da Kıbrıs Türk halkında giderek genişleyen bir ortak paydanın ortaya çıktığını gösteriyor.”
Kudret Özersay, 19 Nisan günü sessiz çoğunluğun sonucu belirleyeceği görüşünü dile getirerek, halkın iradesine güvendiğini dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473