banner564

“Halkın geleceğini çaldınız”

Özgürgün, kendisini adaylıktan çekilmeye davet eden Tufan Erhürman ve CTP’yi eleştirdi:

“Halkın geleceğini çaldınız”
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) kadın örgütlerinin düzenlediği etkinliğe UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün de katıldı.
Etkinlikte konuşan Özgürgün’ün hedefinde kendisini adaylıktan çekilmeye davet eden Ana muhalefet CTP’nin Genel Başkanı Tufan Erhürman vardı.
Özgürgün konuşmasında, Erhürman’a seslenerek, ‘Çiftçiyi hayvancıyı ezdiniz, haklarını vermediniz. Emekliyi ezdiniz haklarını vermediniz. Taksit taksit maaş ödediniz. Memurun emeğini gasp ettiniz. En yaşamsal şey olan Anavatandan gelen suyu reddettiniz, halkın geleceğini çaldınız. Bütün adaylarını topla ve topyekün adaylıktan siz çekilin’ diye konuştu.
UBP’ye gösterilen büyük ilginin muhalefet partilerini çıldırttığını ifade eden Başbakan Özgürgün, özellikle Kıbrıs sorunu söz konusu olduğu zaman Ulusal Birlik Partisi’nin güçlü olmasının onların önünde engel olduğunu söyledi.
Etkinlikte, 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu ile Başbakan Hüseyin Özgürgün Annesi Tangör Özgürgün birer konuşma yaptı.
Hüseyin Özgürgün’ün annesi Tangör Özgürgün konuşmasına şehitler haftası nedeniyle bütün şehitleri şükranla anarak başladı ve duygulu bir şiir okudu.
Ulusal Birlik Partisi güçlü oldukça bu toprakların korunacağını, bu toprakların yatırımla yeşereceğini ve halkın refahının yükseleceğini ifade eden Tangör Özgürgün, kadınlara seslenerek, UBP’nin tek başına iktidar hedefine ulaştırmak için seçimin son iki haftasında durmadan yorulmadan çalışmaya davet etti.

Meral Eroğlu: UBP’nin büyük projeleri var
Meral Eroğlu ise konuşmasında, 40 yıldır Eroğlu ailesinin UBP’nin başarıları ve ülkeye hizmeti için çaba harcadığını anlattı. Meral Eroğlu UBP’nin seçim manifestosundaki büyün projeleri bu kadrolarla gerçekleştirebileceğine inandığını ifade etti ve çok çalışarak iktidara taşıyacakları partilerinin, kadınlar olarak da projelerin takipçisi takipcisi olacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474