banner564

Hasat zamanı tutuklandı

“Kıbrıs’ın taşı, toprağı altın” dedikleri için adaya gelen Ernest, saksıda 23 kök esrar yetiştirdi

Hasat zamanı tutuklandı
banner598
Çiğdem AYDIN
Narkotik ekipleri Lefkoşa’da alınan bir ihbar üzerine, Nijerya uyruklu Ernest J. Nnalue’nin evine düzenledikleri operasyonda hasat edilmiş ve ekili durumda hintkenviri türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Zanlının hintkenevirinin Nisan ayında ektiği belirtildi. Polis tarafından 1 Haziran günü tutuklanan zanlı dün ek tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, zanlı Ernest J. Nnalue'nin Küçük Kaymaklı bölgesinde alınan ihbar üzerine 1 Haziran 2016 tarihinde 20.30 - 21.20 saatleri arasında evine yapılan baskında balkonunda saksı içerisinde boyutları 12 ile 50 cm arasında değişen 23 kök hintkeneviri bitkisi ile hasat edilmiş vaziyette balkonda bulunan masa üzerinde 17 kök hintkeneviri bitkisi bulunduğunu söyledi. 

Soruşturma henüz yeni başladı
Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini ifadesinde, bitkileri Nisan ayında ektiğini itiraf ettiğini belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını, alınması gereken ifadeler olduğunu ve meseleye bağlantısı olduğuna inanılan bir şahısın da olduğunu belirterek zanlının 4 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 4 gün daha tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473