banner564

Haydar’ın morali bozuk

Yolda yürürken sigara gibi uyuşturucu kullanan ve polisi görünce ortadan kaybolan genç bir ay sonra yakalandı

Haydar’ın morali bozuk
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Şubat ayında, polis tarafından tespit edildiği sırada, elindeki 2 gram ağırlığındaki uyuşturucuyu yere atarak hızla olay yerinden kaçan, Haidar Jabır Haydar Alfays isimli zanlı, önceki gün tespit edilerek tutuklandı. Zanlı dün tutukluluk talebi ile Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 28 Şubat 2017 tarihinde, Gazimağusa’da düzenlemiş oldukları uyuşturucu operasyonu sırasında, zanlının elinde tutmakta olduğu 2 gram ağırlığındaki “hintkeneviri” türü uyuşturucu maddeyi yere fırlatarak olay yerinden kaçtığını  söyledi.
Zanlının evinde yapılan arama sonucunda da uyuşturucu madde kalıntıları ile bir adet uyuşturucu kalıntısı içeren izmarit bulunduğunu belirten Kavaz, aynı operasyon kapsamında tutuklanan Abdullah Muhammed Elbasha isimli zanlının teminata bağlanarak davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderildiğini anımsattı. 

Alınacak ifadeler var
Mahkeme huzurundaki zanlının 29 Mart 2017 tarihinde Gazimağusa’da tespit edilerek tutuklandığını belirten Kavaz, alınacak olan tanık ifadeleri olduğunu ifade ederek mahkemeden süre talep etti.
Zanlı avukatı Ramadan Sanıvar’ın da itirazı olmaması üzerine, Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473