banner564

Hazırlıklar tamam

Gazimağusa 2015’i Namık Kemal Meydanı’nda Zakkum konseriyle karşılayacak

Hazırlıklar tamam
banner598
Gazimağusa Belediyesi 2015’i Zakkum konseriyle karşılayacak.
Belediyeden verilen bilgiye göre, Gazimağusa Belediyesi yeni yıla 2 gün olarak organize ettiği kutlamalarla merhaba diyecek.
Maraş Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ve Namık Kemal Meydanı’nda yapılacak yeni yıl kutlamalarında bir araya gelecek. Gazimağusalılar yeni yıl coşkusunu kapsamlı organizasyonlarla yaşayacak.
Gazimağusa Belediyesi’nin ana caddelerini ışıklı süslemelerle donattığı Gazimağusa’da, yeni yıl eğlenceleri 30 Aralık Salı gecesi başlayacak. 30 Aralık Salı akşamı saat 18.00’de Maraş MGA’da çeşitli etkinliklerle yeni yıl eğlenceleri yapılacak.
Maraş MGA tesisinde kurulacak sahnede saat 18.00’den itibaren Gazimağusa Halk Dansları Ekibi, Grup Türkü Konseri ve Çilem Şahan ve Orkestrası sahne alacak.
Gecede, ayrıca palyaço ve noel babalar bulunacak ve çocuklara sürpriz etkinlikler yapılacak.
Halk, 31 Aralık Çarşamba gecesi ise 22.00’den itibaren Namık Kemal Meydanı’nda Zakkum konseriyle ve havai fişek gösterileriyle yeni yılı karşılayacak.

Arter: Eğlence Maraş’tan başlayacak
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yeni yılla ilgili yaptığı açıklamada, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılın daha geride kalmak üzere olduğuna dikkat çekerek, 2 güne yaydıkları kutlamaları 2 farklı noktada yapacaklarını söyledi.
Arter, 30 Aralık Salı akşamı Maraş Bölgesi’nde başlayacak eğlencelerin, ertesi gün Namık Kemal Meydanı’nda devam edeceğini belirterek, hazırladıkları organizasyonlarda halkın eğlenceli bir şekilde yeni yılı karşılamasını istediklerini vurguladı.
Yeni yıl akşamı yaşanacak sevinç ve coşkunun yıl boyunca sürmesini temenni eden İsmail Arter, 2015 yılının ülke ve her yurttaş için sıkıntının olmadığı bir refah yılı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2014, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473