banner564

Hedef 2019 sonu 

Erhürman Özersay ve Atakan yeni Ercan Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu

Hedef 2019 sonu 
banner598

 Başbakan Tufan Erhürman, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, yeni Ercan Havalimanı’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Başbakan Erhürman, yeni havalimanının 2019 yılı sonuna doğru tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi. 
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, inceleme öncesindeki açıklamasında, TNT tarafından sürdürülen yeni Ercan havaalanının inşaatının tüm birimlerini yerinde inceleyeceklerini kaydederek, inşaatta belli bir aşamanın geçildiğini, özellikle 2019 yılının başı ile beraber, Şubat sonu Mart başı gibi ciddi anlamda fiziki değişimlerin görüleceğini kaydetti.
Bakan Atakan hedeflerinin 15 Kasım Cumhuriyet Bayramında yeni Ercan Havaalanı’nı her şeyi ile hayata geçirmek olduğunu söyledi. 
Erhürman: Önemli bir proje 
Başbakan Tufan Erhürman, ülkenin turizm ve yüksek öğrenim ülkesi olarak havalimanının öneminin de büyük olduğunu kaydederek, göreve geldikleri ilk günden itibaren bu konuda hızla yol alma çabası içinde olduklarını dile getirdi.
2019 yılı itibarı ile çalışmaların önemli oranda tamamlanacağı bir evreye girileceğinin altını çizen Başbakan Erhüman, hedeflenenin de 2019 yılı sonunda bütün çalışmaların tamamlanması olduğunu belirtti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474