banner564

Aklını yedi

İnternet üzerinden ilişki yaşadığı kadının kendisi ile iletişimi kesmesine öfkelenen Salih Saygılı, çıplak resimleri tüm ailesine göndermekle suçlanıyor

Aklını yedi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da yaşayan evli ve bir çocuk babası Salih Saygılı, 2015 yılında internetten evli bir kadın ile tanışıp yazışmaya başladı. Almanya’da yaşayan kadın ile internet üzerinden ilişkisini yürüten Saygılı, 3 yılın sonunda terk edilince çılgına döndü. 
   Saygılı, iddiaya göre; söz konusu kadın ile Whatsapp üzerinden görüntülü olarak konuştukları dönemde çektiği çıplak fotoğrafları, onun eşine, çocuklarına ve kayın pederine gönderdi. Saygılı’nın bu hareketi üzerine KKTC polisi harekete geçirildi.
   Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; 2015 yılında sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Almanya’da yaşayan evli kadın ile tanışan Salih Saygılı, bir süre sonra onunla sanal bir şekilde ilişki yaşamaya başladı. İlişkileri internet aracılığı ile sürerken, Saygılı bir süre sonra terk edildi. Kadının kendisi ile iletişimi kesmesine öfkelenen zanlı, Whatsapp üzerinden görüntülü olarak konuştukları dönemde çektiği çıplak fotoğrafları kadının eşine, kayın pederine ve çocuklarına gönderdi. 
   Kadın ve ailesinin şikâyeti üzerine tutuklanan Saygılı dün öğleden sonra Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamasıyla duruşmaya çıkarılan zanlı, 2 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474