banner564

Pembe Yarınlar’ın aracından çalmış

Mezarlık sogunuyla ilgili suçlamaları kabul etmeyen İbrahim Şahin’i, cebinden çıkan USB ele verdi

Pembe Yarınlar’ın aracından çalmış
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa Mezarlığı’nda 2018 yılı içerisinde meydana gelen birçok araç soygunu ile ilgili tutuklanan  67 yaşındaki İbrahim Şahin hakkındaki soruşturma sürüyor. Mezarlıkta olduğu esnada şüpheli görülerek üzeri aranan ve cebinden USB çıkan zanlı, önceki günkü duruşmada suçsuz olduğunu söylese de küçük bir kanıt onu ele verdi. Yapılan araştırmada USB’nin Pembe Yarınlar’a ait araçtan çalındığı belirlendi. Zanlı dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
    Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 2018 yılı içerisinde Lefkoşa Mezarlığı park alanı içerisinde bazı araçların camlarının kırılıp, içerisindeki para ve ziynet eşyalarının çalındığını söyledi. Polis, birçok şikayet aldıklarını, kapsamlı bir soruşturma başlattıklarını ifade ederek, 28 Kasım’da zanlı İbrahim Şahin’in Lefkoşa Mezarlığı’nda şüpheli görülüp üstünün arandığını belirtti.
  Polis, zanlı Şahin’in 10 Ağustos’ta mezarlığın içinde park halinde olan Pembe Yarınlar’a ait GH 110 plakalı aracın camını kırıp, ona ait çantayı, güneş gözlüğünü, ehliyet, kimlik kartı, banka kartları, 300 TL, siyah deri kol saati ve USB çaldığını belirtti. Polis, 28 Kasım’da zanlı İbrahim Şahin’in Lefkoşa Mezarlığı’nda şüpheli görülüp yapılan üst aramasında Pembe Yarınlar’a ait araç içerisinden çalınan USB bulunup emare alındığını ifade etti. 
   Polis,zanlının bugüne kadar mezarlıkta meydana gelen olaylar ile bağlantısı olduğuna inanıldığını ifade etti. Meselede alınması gereken ifadeler ve bulunması gereken emareler olduğunu belirten polis, zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473