banner564

Hedeflerini anlattı

Siber, İskele ve civar köyleri de ziyaret ederek bölge halkıyla buluştu

Hedeflerini anlattı
banner598
CTP-BG cumhurbaşkanı adayı, Meclis Başkanı Sibel Siber, seçime yönelik ziyaretleri çerçevesinde İskele ve civar köyleri de ziyaret ederek bölge halkıyla buluştu. CTP’den yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, geçtiğimiz günkü ziyaretinde, ülkede yıllardır bazılarının iktidarını sürdürmek için bu statükonun devamını sağladığını söyledi.
“İnsanımızı bölerek, ötekileştirerek ve bir kısım insanımızı da seçimi kazanmak için sadece oy olarak görerek iktidar sağlama anlayışı Nisan’dan sonra tarihe gömülecek. Geçim derdindeki insanlarımıza seçim zamanı korku salarak iktidarı koruma dönemi artık bitmiştir. Halkımız değişimi gerçekleştirecek" diyen Siber, bölünerek değil birleşerek, ‘biz’ olarak yeni bir yol yürüneceğini ifade etti.
Sibel Siber İskele bölgesi ve civar köyleri ziyaret ederek vatandaşlara cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgi verdi. Sibel Siber’e İskele gezisi esnasında CTP-BG İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları ve İskele İlçe Sekreteri Hüseyin Mülazim eşlik etti. Siber ilk olarak İskele’de CTP-BG İskele İlçe Binası’nı ziyaret etti. Siber ardından da sırasıyla Gençlerbirliği Spor Kulübü ve İskele Emekliler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bazı kahvehanelere giden Siber, burada adaylığı hakkındaki görüşlerini İskele halkıyla paylaştı. CTP-BG adayı Sibel Siber, Boğaziçi ve Aygün köylerini de ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474