banner564

Hem çalışanlar hem halk mağdur

Cemal Özyiğit, Yenierenköy’ün de birçok belediye gibi, hatalı ve popülist yönetim anlayışı nedeniyle batağa sürüklendiğini söyledi

Hem çalışanlar  hem halk mağdur
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Yenierenköy çalışanları tarafından Meclis önünde kurulan çadırı ziyaret ederek, çalışanlar ve Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Ulus Arpalıklı ile görüştü.
Özyiğit burada yaptığı konuşmada, yılların hatalı yönetimleri nedeniyle belediyede gelir-gider dengesinin bozulduğunu, belediye kaynaklarının tüketildiğini ve sürecin en sonunda tıkanma noktasına geldiğini ifade etti.
Özyiğit, Yenierenköy Belediyesi’nin de birçok belediye gibi, hatalı ve popülist yönetim anlayışı nedeniyle batağa sürüklendiğini, bunun sonucunda da hem çalışanların, hem de halkın büyük mağduriyete uğratıldığını kaydetti.
TDP’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Özyiğit, sorunun çözümü konusunda hükümete büyük sorumluluk düştüğünü, ancak karşılıklı kabul edilebilir bir çözümün ortaya çıkması konusunda hükümetin gerekli iradeyi gösteremediğini savundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473