banner564

Hem işsiz hem kaçak

Lefkoşa’da bir gecede iki yeri soyan Türkmenistan uyruklu Ruslan Hatamov, kamera görüntülerinden tespit edildi

Hem işsiz  hem kaçak
banner598
Suna ERDEN
Lefkoşa’da bir gecede iki yerden hırsızlık yapan Türkmenistanlı zanlı Ruslan Hatamov güvenlik kameralarından tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlının gece saatlerinde önce Jumbo Süper Stor isimli işyerinin camını kırarak içeri girdiği, sigara, yaza kasa ve çanta çaldığı, buradan çıkan zanlının bu kez de bir marketten hırsızlık yaptığı belirtildi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlının ülkede işsiz ve kaçak olduğu öğrenilirken, zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Demirle camı kırdı
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Ruslan Hatamov'un 7 Mart 2018 tarihinde saat 01.30 sıralarında Lefkoşa’da faaliyet gösteren Jumbo Süper Stor isimli işyerine arka tarafındaki kapı camını orada bulunan inşaat demiri ile kırarak içeri girdiğini söyledi. Polis, zanlının mağaza içerisinden çeşitli markalardaki 143 paket sigara, CNR marka yazar kasa ve 3 adet sırt çantasını çalarak girdiği yerden çıkış yaptığını ifade etti. Polis, zanlının dükkândan çıkış yaptıktan sonra yine Lefkoşa’da faaliyet gösteren Çelik 1 isimli marketin kilitli vaziyette bulunan bira buzluğunun asma kilidini kırarak, 5 adet Efes extra marka bira çaldığını mahkemeye aktardı. 

Bugün yeniden mahkemede…
Polis, olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlının kamera görüntülerinden tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak verdiği gönüllü ifadenin araştırılacağını, çalmış olduğu sigara ve yazar kasanın henüz tespit edilemediğini belirterek bir gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473