banner564

Hem seviyor hem dövüyor

Kendinden 12 yaş büyük sevgilisinin aracına zarar veren Şevket Sevdalı, sinirlerine hakim olamıyor

Hem seviyor hem dövüyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma gecesi gerçekleşen darp ve kasti hasar olayıyla ilgili aranan Şevket Sevdalı, yakalanarak dün mahkemeye çıkarıldı.
Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının 16 Ocak 2015 tarihinde saat 01.30 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı üzerinde kendi aracının sol yan kısmı ile isminin baş harfleri R. K olan kadının aracının sağ yan kısmına çarptığını söyledi.
Zanlının çarparak durdurduğu aracın üzerine çıkarak ön camına tekme attığını söyleyen Çangaroğlu, R.K’nin aracında  6 bin TL maddi hasar meydana geldiğini belirtti.
Zanlının yine aynı şahsın aracına ve evine farklı zamanlarda maddi hasar verme suçlarının olduğunu anlatan Çangaroğlu, zanlının ayrıca söz konusu şahsa karşı daha önce darp suçunu da işlediğini aktardı. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Çangaroğlu, zanlının uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti. 

Kefalete bağlandı
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 3 bin TL nakdi kefalet yatırması ve lehine KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. Ayşen Toroslu ayrıca zanlının haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutda bulunmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474