banner564

Her çeşit mevcut!

Narkotiğin operasyonuna takılan Mehmet Ali Ulçay ile Zümrüt Topçu’nun tasarrufunda, eroin, kokain, bonzai ve hintkeneviri ele geçirildi

Her çeşit mevcut!
banner598

 Suna ERDEN

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine önceki akşam Lefkoşa Kermiya bölgesinde operasyon düzenledi. Operasyonda Mehmet Ali Ulçay ile Zümrüt Topçu’nun üzerinde eroin, kokain, bonzai, hintkeneviri, uyuşturucu tartmakta kullanılan hassas terazi, uyuşturucu içerikli suboxone ilaç ele geçirildi. Polis, iki zanlının yanı sıra onlara uyuşturucu maddeyi verdiği öne sürülen Ömer Zateroğulları’nı da gözaltına aldı. Üç zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 16 Temmuz saat 22.00 sıralarında Kermiya bölgesinde Mehmet Ali Ulçay ile Zümrüt Topçu’nun üzerinde arama yapıldığını söyledi. Polis, yapılan aramada 20 gram hintkeneviri, 3 gram kokain, 1 gram eroin 1 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, hassas terazi ve uyuşturucu geliri olduğu düşünülen 80 Euro ile 2 bin 695 TL para ele geçirildiğini açıkladı. 

Evinde de arama yapıldı
Zanlı Ulçay’ın evinde de arama yapıldığını kaydeden polis, eski ağızdan dolma gubur olarak bilinen antika silah ile 4 adet suboxone ilaç bulduklarını ifade etti. Tutuklanan zanlıların ifade verdiklerini, uyuşturucu maddeleri Ömer Zateroğlu’ndan aldıklarını söylediklerini kaydeden polis, zanlı Zateroğlu’nun da Lefkoşa’da yakalandığını söyledi. Polis, zanlı Ulçay’ın eroin türü uyuşturucu maddeyi ise Güzelyurt’ta bir şahıstan aldığını ve söylediği şahsın şu anda cezaevinde olduğunu belirtti.
Soruşturmanın devam ettiğini, zanlıların verdikleri ifadelerin araştırılacağını kaydeden polis, 2 gün süre istedi. Mahkeme, haklarında soruşturma yürütülen zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474