banner564

Dikmen Belediyesi’nin 11 Meşale Festivali’nde klasik arabalarla “Hazine Avı” yapıldı

Eğlenceli bir etkinlik oldu

Dikmen Belediyesi’nin 11 Meşale Festivali’nde klasik arabalarla “Hazine Avı” yapıldı
banner598

 Dikmen Belediyesi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği 11 Meşale Festivali kapsamında gerçekleşen Klasik Arabalarla “Hazine Avı” büyük ilgi gördü. Klasik Otomobiller Derneği’nin etkinliği olan “Hazine Avcılığı” , Reyer Petrol İstasyonu sponsorluğunda dördüncü kez  gerçekleştirildi. Klasiklerin  Dikmen belediyesine bağlı on bir köyde saklı bulunan noktaları bulmaya çalışarak  verilen ipuçları ve fotoğraflarla yol bulmaya çalışan katılımcılar, buldukları noktalarda sorulan eğlenceli sorulara da doğru cevapları vermeye çalıştı.  Etkinlikte konuşma yapan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, 11 Meşale Festivalinin bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiğini ve festivalin 21 Temmuz’a kadar zengin içerikli gösterilerilerle devam edeceğini söyledi.

Çelebi “Hazine Avcılığı” etkinliğinin düzenlenmesine katkı koyan Dikmen Gençlik Merkezi Derneğine, klasik araçlarıyla festivale renk  katan ve destek veren Kıbrıs Türk Klasik Otomobiller Derneğine ve etkinlikte sponsor olan Reyer Petrol’e teşekkür etti. 

Etkinlikte sorulan sorulara en fazla doğru cevap veren ilk üç ekibe ödülleri takdim edildi. Gecenin sonunda ise Grup Tirbülans sahne alarak, düzenlenen tombala gecesi ile etkinlik son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474