banner564

Her taşın altında O

İbrahim Hakan Gök isimli zanlı, bir günde 3 ayrı duruşmaya çıkarıldı

Her taşın altında O
banner598
Lefkoşa’da Gaziantep Boz Bey Kebap Lahmacun salonunda meydana gelen hırsızlık olayında zanlı Remzi Yılmaz’ın suç ortağı olduğu gerekçesi ile teminat duruşmasına çıkarılan zanlı İbrahim Hakan Gök, daha sonra zanlı İsmail Yılkar ile birlikte Minareliköy’de Dağyolu Lahmacun ve Kebap”  isimli restoranda meydana gelen hırsızlık suçundan dolayı yeniden duruşmaya çıkarıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne gerçekleştirilen duruşmada zanlıları hakkında başlatılan soruşturmanın tamamladığı belirtildi.  Minareliköy’de meydana gelen hırsızlık olayından teminata bağlanan zanlılar bu kez de Girne’de meydana gelen hırsızlık olayı nedeniyle  Girne polisi tarafından tutuklandı. Zanlıların  Girne’de Kanser Hastalarına Yardım derneğinin bağış kutusunu çaldıkları ve bu nedenle haklarında bu bölgede de soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Pencereden girdiler
Polis, zanlılar Süleyman Yılkar ve İbrahim Hakan Gök’ün 18 Ağustos
Saat 03.30 sıralarında, Minareliköy'de, faaliyet gösteren “Dağyolu Lahmacun ve Kebap”  isimli restoranın penceresinin sinek telini keserek içeri girdiklerini ve yazar kasa ile tips kutusu içindeki toplam bin 500 TL parayı çaldıklarını söyledi. Zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlıların davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti.

Lefkoşa’nın ardından Girne’ye
Polisin aktardığı bilgilerin ardından söz hakkı verilen zanlılardan Gök,asker olduğunu, beş ay sonra askerliğini bitireceğini ve birliğine teslim olmak istediğini ifade etti. Zanlı Süleyman Yılkar ise, Lefkoşa’daki soruşturmanın ardından Girne’ye gönderileceğini ifade ederek, “ Beni Girne’ye gönderecekler, orada da tutuklu kalacağım. Üç gündür tutukluyum polis neden tüm soruşturmayı tamamlamadı” şeklinde konuştu.

Kefalete bağlandılar
Mahkeme, yurtdışına çıkış yasağı, birer kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmasına karar verdi.
 Lefkoşa’da teminata bağlanan zanlılar Girne’de meydana gelen hırsızlık suçundan dolayı soruşturma amaçlı yeniden tutuklandı. Girne Adli Şubede görevli polis memurları tarafından tutuklanan zanlılar Girne’de polis hücresine kondu.

Bağış kutusunu çaldılar
Zanlıların Çatalköyde faaliyet gösteren “Ya Beleş” isimli işyerinde bulunan Kanser Hastalarına Yardım derneğine ait bağış kutusunu çaldıkları öne sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473