banner564

Herkes Mehmet Kurum'u lantledi

Kayınbiraderin 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tecavüz ve taciz iddiasıyla tutuklanan Mehmet Kurum’a lanet yağdı 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tecavüz ve taciz iddiasıyla tutuklandı

Herkes Mehmet Kurum'u lantledi
banner598
İğrenç bir durum

Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Kumyalı’da meydana gelen 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı meselesi ile ilgili önceki gün tutuklanan Mehmet Kurum dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Savcı Serhan Bundak’ın müşteki kızın henüz 5 yaşında olması nedeni ile Sosyal Hizmetler Dairesi’nin de isteği üzerine oturumun kapalı yapılmasını talep etmesi üzerine tutukluluk duruşması kapalı celsede yapıldı.
“Cinsel tevavüz” ve “Cinsel taciz” suçlaması ile mahkeme huzuruna çıkarılan Mehmet Kurum’un geçtiğimiz Şubat ayının son günlerinde kaynının kızı olan 5 yaşındaki çocuğu evine çağırdığı ve konu suçu işlediği iddia edildi.  Küçük kızın hastalandığı ve Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrolde vajinasında mikrop tespit edildiği ve konu suçun ortaya çıkarıldığı öğrenildi. 
Meselenin tahkikat memurunun mahkemeden soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için süre talep ettiği, mahkemenin ise zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdiği bilgisine ulaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474