banner564

Hocanın duası işe yaradı

İmamın cep telefonunu çalmakla suçlanan Tevfik Özden kısa sürede tutuklandı

Hocanın duası işe yaradı
banner598
Melin DOBRAN
Doğanköy’de hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan Tevfik Özden’in Girne ve Lefkoşa’da Aralık ve Ocak ayında aynı suçları işlediği belirlendi.
İşlediği suçları itiraf eden Özden, tutukluluk talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alındı. 
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Soyel, mahkemede verdiği ifadede zanlı Tevfik Özden’in “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” suçlarından tutuklandığını anlattı. Soyel, Özden’in Aralık ayında,  Girne’de park halinde kilitsiz vaziyette bulunan, M.Z.’ye ait araçtan siyah renk bayan kol çantasını alıp, içerisinde yanardöner g harfli ucu bulunan zincir, markası meçhul kırmızı kordonlu bayan saati, 150 TL nakit para ve TC Nüfus cüzdanını çaldığını söyledi. 

Caminin lojmanını soyuyordu…
Soruşturma memuru, zanlının önceki gün ise Doğanköy cami lojmanında E.A.Ö.’nün kalmakta olduğu evin ve kilitsiz vaziyette bulunan mutfak kapısından içeriye girdiğini ve en koltuk üzerinde bulunan Samsung Note 2 marka cep telefonunu çaldığını belirtti. 
Soyel, zanlının aynı gün yapılan şikâyet üzerine Girne’de tespit edildiğini üzerinde yapılan aramada ise çaldığı cep telefonunun bulunduğunu kaydetti. 
Soruşturma aşamasında zanlının aynı yöntemle Lefkoşa’da da iki ev açtığını itiraf ettiğini belirten Soyel, bu aşamada zanlı Özden’in soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474