banner564

Hükümet Eylül’e kadar devam

Astroloji Profesörü Abdülaziz, 6 parti liderinin yanı sıra bazı milletvekillerinin 2019 falına baktı

Hükümet Eylül’e kadar devam
banner598

 Canev ASLAN

   Astroloji Profesörü Abdullah Abdülaziz, 2019 yılının ilk 7 ayında hükümet krizinin yaşanmayacağını söyledi. Abdülaziz; Başbakan Tufan Erhürman, Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Eğitim Bakanı Cemal Özyiğit, UBP lideri Ersin Tatar ve YDP lideri Erhan Arıklı’nın yanı sıra, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Çalışma Bakanı Zeki Çeler, milletvekilleri Hasan Taçoy, Jale Refik Rogers ve Özdemir Berova’nın  burçlarına göre 2019 yılını değerlendirdi.

Tufan ERHÜRMAN (Başak)
Başbakan Tufan Erhürman mütevazı bir insan, ancak tecrübesi olmayan insanlarla çalışıyor. Geçirmiş olduğu gibi bazı rahatsızlıkları yaşayabilecek. Yaşanan olumsuzluklara karşı direnecek. Öyle erkenden görevi bırakma durumu yok. En azından ilk 7 ay sıkıntı yok.
Kudret ÖZERSAY (Yay)
Çok zor bir görevi var. 2019 da stres yaşayacak.  Halkın kendisinden beklentisi çok. Özellikle ilk 3-4 ay üzerindeki baskılar artacak ama o sağlam duracak. Kudret beyi çok yorucu günler bekliyor. 
Ersin TATAR (Başak) 
Hükümete gelmek için çok acele ediyor. Ama bilsin ki Eylül’e kadar şansı yok. Çünkü bu koalisyon hükümeti Eylül ayına kadar böyle devam edecek. Ersin Tatar,  2019’da çok mücadele verecek, çok yorulacak. Durumu kabul etmeli ve öfkesine dikkat etmeli. 
Serdar DENKTAŞ (Yengeç)
Serdar Dektaş, şimdiye kadar başarılı olan bir bakan. Ancak ekonomik kriz yüzünden küçük esnafın batma tehlikesiyle karşı karşıya kalması nedeniyle baskı görecek ama bu yıl bir sıkıntı yaşamasını beklemiyorum. Sağlık, maddi manevi durumu bu yıl için iyi görünüyor. Bu yıl domuz yılıdır. Serdar Denktaş’ın doğum yılı da domuz yılıydı. Yani bu yıl onun yılı olacak. 
Cemal ÖZYİĞİT (Akrep)
Yengeçten sonra en şanslı ikinci burç akrep burcu ve Cemal Özyiğit için de öyle bu yıl. Yalnız şubata kadar sağlık konusunda biraz stres yaşayacak ama şubattan sonra daha rahat gidecek. Akşamları yemesine dikkat etmesi lazım. 

Erhan ARIKLI (Akrep)
Aynen Cemal Özyiğit gibi Erhan Bey için de şanslı bir yıl olacak. Hatta erken seçim olursa, partisi daha da büyüyecek. 2019’da akrepler için olumlu gelişmeler var.

Zeki ÇELER (Balık)
Balık burcu bu yıl dikkatli olmalı. Nisan, Mayıs, Haziran ayında trafiğe dikkat. Ayaklarında romatizma olabilir.  Sağlığına ve etrafındaki arkadaşlarına dikkat etmeli. Yeni teklifler gelecek, yeni hedefler konuşulacak. Kırılgan ve öfkeli olabilir ama kin tutmaz, erken barışır. 2019’da duygusallık yaşayacak.
Ayşegül BAYBARS (Akrep)
Akrep Burcu kadını için 2019 kolay geçmeyecek. Başarıların yanı sıra sıkıcı anlar da yaşayabilir. Sene boyunca sağlıklı hedef koymak için, seyahat etmeli, araştırıp yeni bilgiler edinmeli. Bu yıl maddi ve manevi kaynaklar artacak. Önemli kararlar alabilir.

 
Hasan TAÇOY (Koç)
Koç burcu erken yaşlanmayan bir burç. Çok hareketli, çok çalışkan biri. 2019’da Koç burcu erkeklerin şansı var. Bu şans ona da gülebilir. 

Özdemir BEROVA (İkizler)
İkizler burcu en sıfır yıldız bu yıl. Onunla birlikte terazi burcu da öyle. Şans olmadığı gibi zarar da olmayacak bu yıl onlar için. Aceleci davranmaması lazım.  

Jale Refik ROGERS (Kova)
Şansı yüksek ama sağlık yönünden biraz rahatsızlık yaşayacakları bir yıl olacak ancak bunların hiç biri kötü hastalık olmayacak. Son 2 yılda hayatında önemli değişimler yaşandığı için artık birikim var. Daha özgür kararlar verebilecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473