banner564

Hurda diye aldım

Güzelyurt Belediyesinin deposundan araç motoru ve benzin pompası çaldığı ileri sürülen Halil İbrahim Bolçocuk, mahkemede kendisini savundu:

Hurda diye aldım
banner598
Halil İbrahim Bolçocuk isimli şahıs, Güzelyurt Belediyesi’ne ait telle çevrili malzeme deposundan hırsızlık yaptığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Akçay’da bulunan depodan araç motoru ve benzin pompası çaldığı ileri sürülen zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Halil İbrahim Bolçocuk’un 2017 yılı Ağustos - Eylül ayları içerisinde Akçay’da, Güzelyurt Belediyesine ait çevresi tel ile çevrili malzeme deposu içerisinden bir adet çimento yoğurma makinası motoru ve benzin pompasını çaldığını söyledi. Polis, zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ayrıca motor ve benzin pompasının garajında bulunarak emare alındığını ifade etti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının teminata bağlamasını talep etti.
Söz hakkı verilen zanlı ise makine ve pompayı hurdalık bölümünden aldığını suç olduğunu bilmediğin öne sürdü. Mahkeme aktarılan olguları değerlendirdikten sonra zanlının 1000 TL nakit teminat yatırması bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474