banner564

Huzur dolu geçsin

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Siber, Arasta’yı ziyaretinde hem halkın hem de esnafın bayramını kutladı

Huzur dolu geçsin
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Kurban Bayramı dolayısıyla Arasta bölgesi, Belediye Pazarı (Bandabulya), Lefkoşa Büyükhan ve Lokmacı Barikatı bölgesindeki esnafı ziyaret ederek hem halkın hem de esnafın bayramını kutladı. 
Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, Başkan Siber ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Bayramların toplumun önemli değerlerinden biri olduğunu vurguladı. Bu özel günlerde vatandaşların değer verdikleriyle bir arada olup bayramlaşmanın önemine de değinen Siber, toplumsal barışın sağlanmasında da bayramların bir açıdan katalizör olduğunu belirtti. 
Meclisten yapılan açıklamaya göre, esnafın şikayetlerini de dinleyen Siber, hem yaşam alanı, hem iş alanı olan bölgenin birer paydaşı olarak esnafın görüş ve düşüncelerinin değerli olduğunu belirtti.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, “Bayramların bize anımsattığı birliktelik, beraberlik ile dayanışmaya sadece özel günlerde değil her zaman ihtiyacımız vardır” dedi.
Siber, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, ülkede yaşayan her bireyin ruhen ve bedenen sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmesini sağlayacak yasa çalışmalarının bir an önce tamamlanması yönünde yaptıkları çalışmalarla, toplum yaşamına katma bir değer verebilmenin en büyük arzuları olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473