banner564

İçeride gün sayacak

İç çamaşırına sakladığı 20 adet uyuşturucu hapla Ercan’da yakalanan Tarık Bulut’a 3 ay ceza verildi

İçeride gün sayacak
banner598
Kuzey Kıbrıs’a 16 Kasım 2016 tarihinde Ercan Havaalanı’ndan giriş yapan ve üzerinde 20 adet uyuşturucu hap ile yakalanan sanık Tarık Bulut aleyhindeki karar dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından açıklandı. 
Başkan Ömer Güran ve Yargıçlar Gökhan Asafoğulları, Meltem Dündar'dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından suçlu bulunup mahkûm edilen sanık aleyhindeki kararı Başkan Ömer Güran açıkladı. 
Başkan Güran, sanığın aleyhine ve lehine olan olguları değerlendirdiklerini sanığın işlemiş olduğu suçun ciddi ve yaygın suçlardan olduğunu, belirterek bu tür suçlara hoş görü ile yaklaşılamayacağını belirti. 
Başkan Ömer Güran, sanığın suçunu kabul edip adaletin erken tecellisine katkı koymasını, lehine hafifletici sebep olarak değerlendirdiklerini söyledi.  Güran, sanık aleyhine KKTC’ye uyuşturucu madde getirmenin suç olduğunu bilmesine rağmen iç çamaşırı içine sakladığı hapları ülkeye sokmasını ağırlaştırıcı etken olarak değerlendirdiklerini ifade etti. Güran, sanığı 20 adet hap ithal ve tasarruf suçlarından 3 ay hapis cezasına çarptırdıklarını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473