banner564

İfadeleri her şeyi değiştirecek

Ahmet Cengiz’in evindeki bilgisayarda cinsel içerikli videoları bulunan 15 kadından ikisine ulaşıldı, 13’ü ise hala bulunamadı

İfadeleri her şeyi değiştirecek
banner598
Alacak verecek meselesi yüzünden Muhammed Mustafa’yı kaçırıp, darp edip silah zoru çırılçıplak soyduktan sonra cep telefonu ile kayda alan Iraklı Ahmet Cengiz hakkındaki polis soruşturması devam ediyor. Polis hücresinde 10 gündür tutuklu bulunan ve bu süre içerisinde yapılan soruşturmada zanlının bilgisayarında 15 kadına ait cinsel içerikli video görüntülerini ele geçiren polis, görüntülerdeki kadınlara ulaşmaya çalışıyor. Şimdiye kadar 2 kişiye ulaşan polisin soruşturması devam ederken zanlı dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada aktarılan iddialara göre zanlı Cengiz, 28 Nisan tarihinde Hamitköy bölgesinde konuşmak amacı ile buluştuğu Muhammed Mustafa’yı, zorla aracına bindirip, yine Hamitköy bölgesinde bulunan villasına götürdü. Cengiz, Mustafa’yı tahta sopa ile darp edip, silah zoru ile çırılçıplak soyduktan sonra cep telefonu ile çıplak görüntülerini kayda aldı. 

“Yerlerini söylemezsen öldürürüm…”
Zanlı Cengiz, çıplak görüntüleri kayda aldıktan sonra, “Eğer Muhammed ile Azmira’nın yerini söylemezsen seni öldüreceğim, bu görüntüleri her yere yayacağım" söyleyerek Mustafa’yı tehdit ettiği.
Lefkoşa’nın göbeğinde Nisan ayında yaşanan bu olay polise 14 Haziran tarihinde bildirildi. Şikâyet üzerine aynı gün zanlı Cengiz’in evine polis ekiplerince baskın düzenlendi. Zanlının evinde yapılan aramada Mustafa’nın darp edilmesi için kullanıldığı düşünülen bir metre uzunluğundaki tahta sopa, 2 adet kurusıkı mermi bulunurken, zanlının aracında yapılan aramada ise 11 santim uzunluğunda bıçak bulundu. Ev ve aracında yapılan aramalar sonucu kanunsuz mermi ve bıçak bulunan zanlı gözaltına alındı. 

13 kadına hala ulaşılamadı…
Hakkında, “Zorla adam kaçırma, ciddi darp, kanunsuz bıçak ve mermi bulundurma” suçlarından soruşturma başlatılan zanlı 15 Haziran tarihinde tutuklama talebi ile Lefkoşa’da duruşmaya çıkarıldı. 
Hakkında alınan 2 gün tutukluluk emri dolan zanlı dün ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı. Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, 2 günlük süre içerisinde yaptıkları soruşturmada zanlının evinden alınan hardiskin incelendiğini ve 15 kadına ait cinsel içerikli videolar bulunduğunu ve bu kadınlardan ikisinin tespit edilip ifadelerinin alındığını söyledi. Polis, diğer 13 kadına da ulaşmaya çalıştıklarını, suçla bağlantılı bir kişinin daha arandığını belirterek zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlı hakkında 5 gün ek tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473