banner564

“Onları kazanmalıyız”

Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Karaokçu, “Madde bağımlısı gençlerin yeri cezaevi değil” dedi

“Onları kazanmalıyız”
banner598
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun, “26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü” kapsamında birçok paydaşla düzenlediği “Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele - Birlikte Başaracağız” etkinlikler sürüyor.
Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği ile işbirliğinde, iyileşmekte olan madde bağımlısı gençlerin de katılımıyla önceki gün “Yaşam Denizin Mavilikleriyle Güzel” sloganıyla sualtına dalış etkinliği yapıldı. Gençler, bu sefer pankartlarını denizin altında açtı.
Başbakanlıktan verilen bilgiye göre, Süha Yumak’ın dalış eğitiminden geçen iyileşmekte olan madde bağımlısı gençlerden ve gönüllerden oluşan 9 kişilik grup dalışlarını gerçekleştirdi.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Başkanı Hasan Karaokçu, madde bağımlısı gençlerin yerinin cezaevi olmadığını vurguladıklarını kaydederek, “Onlara sahip çıkılırsa başarabilecekleri çok şeyler var” dedi.
Karaokçu, etkinliklerle iyileşmekte olan gençleri yaşamın güzellikleriyle buluşturduklarını, onlara ciddi bir motivasyon sağladıklarını söyledi.
Bu arada etkinlikler bugün de devam edecek.
Girne Belediyesi ve Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği işbirliğinde “Uyuşturucuya Karşı Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla bisiklet turu düzenlenecek. Girne Belediyesi Önü- Kordonboyu-Girne Marina arasında olacak tur bugün 19.00-19.30 saatleri arasında olacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474