banner564

İhmal felakete sebep oluyordu

Koridordaki tahta çöp kutusuna atılan sönmemiş sigara izmariti kağıtları tutuşturdu Telekomünikasyon Dairesi’nden dumanlar yükselmeye başladı

İhmal felakete sebep oluyordu
banner598
Ufuk ÇAĞA
Başkent Lefkoşa’daki Telekomünikasyon Dairesi’nde dün öğle saatlerinde çıkan yangın, az daha bir felakete sebep oluyordu. Dairedeki bir koridorda bulunan ve kağıt çöple dolu olan tahta kutunun alev almasıyla başlayan yangın, o sırada görevde olan personelin itfaiyeyi aramasıyla söndürüldü. 
Yangına müdahale eden itfaiye görevlileri, olayın büyük ihtimalle tahta çöp kutusuna sönmemiş izmarit atılması nedeniyle çıkmış olacağını söylediler. Yangının çıktığı binada birçok kablo ve yanıcı maddenin de bulunduğunu belirten itfaiye görevlileri, “yangın erken farkedilmeseydi çok büyük felaket yaşanabilirdi” şeklinde açıklama yaptı.

Bekçi yok
Bu arada Telekomünikasyon Dairesi binasında 24 saat hizmet veren birimler olmasına rağmen görevli herhangi bir bekçinin olmadığı da öğrenildi. 192 bilinmeyen numaralar servisinde görev yapan daire personeli, bu durumdan şikayetçi olduklarını ve 24 saat hizmet veren bir yere bekçi alınması gerektiğini belirtti. Çalışanlar, ülkede birçok tatsız olayın olduğunu ve özellikle tatil günlerinde gündüz hep kadın personelin çalıştığı zamanlarda güvende olmadıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 10:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kilimli diye bir yer var.
Kilimli diye bir yer var. - 4 yıl Önce

Kaçış rampası gibisiniz. Boğucu gündemin ötesinde.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474