banner564

Babası DNA sonrası belli olacak

65 yaşındaki Remzi Çil ile 54 yaşındaki Mehmet Çelen ile ilişkiye girdikten sonra hamile kalan 14 yaşındaki kız çocuğu, bir erkek bebek doğurdu

Babası DNA sonrası belli olacak
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ ya bağlı Güvercinlik köyünde 23 Mart 2014 tarihinde 14 yaşındaki kızın hamile olduğunun anlaşılması ile ortaya çıkan ve tüm yurtta büyük bir infial yaratan cinsel tecavüz olayında önemli bir gelişme yaşandı. 
Güvercinlikte sakin Remzi Çil ve Mehmet Çelen isimli şahısların defalarca cinsel ilişkiye girdiği ve hamile olduğu anlaşılan küçük kız geçtiğimiz Cuma akşamı saat 21.30 sıralarında Gazimağusa Devlet Hastanesinde doğum yaptı ve bir erkek çocuk dünyaya getirdi. 
Küçük kızın kabul etmediği bebek, Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından koruma altına aldı.

Aile: Bebeği istemiyoruz
Diyalog Muhabirinin ulaştığı küçük kızın ailesi de bebeğin dünyaya geldiğini doğrularken, bebeği kabul etmeyeceklerini söyledi.  Bu tip insanlardan bu şekilde doğan bir çocuğu kabullenmeyeceklerini belirten aile, bunu en başında polise verdikleri ifadelerinde de dile getirdiklerini söyledi. Aile fertleri, “çocuğu istemiyoruz, bizim tek isteğimiz kızımızın bu durumdan bir an önce kurtulup kendine tertemiz bir sayfa açmasıdır” şeklinde konuştu.

DNA için doğum bekleniyordu
Toplumda infial yaratan olayda, çocuğun babasının belirlenmesi amacı ile   DNA testinin yapılabilmesi için çocuğun doğması bekleniyordu. Olayın sanıkları Remzi Çil ile Mehmet Çelen’ in davalarının dosyalarının hazırlandığı ve çok kısa bir zamanda yargılanmalarına başlanacağı da elde edinilen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474