banner564

İhraç edilecek

Gece yarısı komşularına saldırıp, iki kişiyi bıçaklayan Moayad Ajuandi’nin akıl sağlığının yerinde olmadığı anlaşıldı

İhraç edilecek
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu’nda meydana gelen olayda gece yarısı komşularının kapısını camını kırıp içeri giren, iki kişiyi bıçaklayan Moayad Ajuandi’nin akıl sağlığının yerinde olmadığı tespit edildi. Olayın ardından tutuklanan Lefkoşa Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde gözetim altına alınan zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkında ihraç işlemleri başlatıldığı da belirtildi. 
Soruşturmayı yapan polis, 6 Kasım 2019 tarihinde Karaoğlanoğlu’nda, Tunalar Sokak üzerinde bulunan Elay Center isimli sitede yaşanan olayda, zanlının saat 02.00 sularında kendisini kaybederek etrafa saldırmaya başladığını söyledi.
Polis, zanlının önce 5 numaralı dairenin penceresini kırıp içeri girdiğini ve komşusu Ecem Kocadeveci’yi sol el serçe parmağından bıçakla yaraladığını ifade etti.
Zanlının daha sonra 11 numaralı dairenin kapısının camını kırıp içeri girdiğini ve Doğuş Yılmaz’ı sol omuz kısmından bıçakladığını kaydeden polis, akabinde, apartman önünde park halindeki Aşkın Edip Gülen’e ait aracın kaportasına ve cam sileceklerine hasar verdiğini söyledi.

Akıl hastanesinde kalacak
Zanlının suçüstü yakalandığını kaydeden polis, mahkemeye çıkarılarak hakkında tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirildiğini ifade etti.
Polis, temin edilen doktor raporunda sanığın ceza-i ehliyetinin olmadığının belirlendiğini söyledi. Zanlı hakkında ihraç işlemleri de başlatıldığını kaydeden polis, teminat talep etti. 
Mahkeme, zanlının 7 gün süreyle Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474