banner564

İkinci vukuatı

Glapsides Plajının park alanında bıçak zoru ile 16 yaşındaki kıza tecavüz eden, benzer sabıkası bulunan zanlı cezaevine gönderildi

İkinci vukuatı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Glapsides Plajının park alanında 16 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan Ahmet Burhan Ayan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının daha önceden benzer suçu olduğu ifade edilerek, teminat istendi. 
Soruşturmayı yapan polis memuru Şükri Hafız, zanlının 12 Ekim 2018 tarihinde, saat 06.00’da, Glapsides Plajının park alanında, aracının arka koltuğunda, 16 yaşındaki kız çocuğuna, bıçak tehdidi ile cinsel tecavüzde bulunduğunu söyledi. 
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Hafız, zanlının daha öncede benzer vukuatı olduğunu hatırlatarak, meselenin kamuoyunda infial yarattığına da dikkat çekti. Hafız, zanlının davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Yargıç Umut İnan, zanlının davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474