banner564

İkişer kefil bulamadılar

Yeniboğaziçi’nde bir evden 2 hava tüfeği ile 15 fişek çaldığı iddiasıyla tutuklanan Tarık Girgin ile Uğur Ersan Topçu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı

İkişer kefil bulamadılar
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde 30 Ekim ile 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, bir evden 2 adet hava tüfeği ile 15 adet fişek çaldıkları suçlaması ile tutuklanan Tarık Girgin ile Uğur Ersan Topçu, soruşturmalarının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlıların serbest bırakılmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların 7’şer bin TL nakdi kefalet ödemeleri ve KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin lehlerinde 50’şer bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmalarına emir verdi, ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlılar Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
Mesele ile ilgili tutuklu bulunan diğer zanlı Necdet Sözeri teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarılmazken, kendisine yapılan dava tebliğinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474